%10 İndirim ile Sosyal Medya Hesaplarınızı Canlandırın İndirim Kodunuz: "BLOG10"

   +44 74 75 594 029  [email protected]

Facebook Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Numarası Var mı?

Facebook, sosyal medya uygulamalarının atası olarak adlandırılan ve birçok sosyal medya uygulamasına ilham olmuş bir platformdur. Mark Zuckenberg tarafından hayata geçirilen Facebook günümüzde Instagram vb. birçok sosyal medya platformunu bünyesinde barındırmaktadır.

Her ne kadar üye sayısı fazla olsa da Facebook bazen kullanıcılarına bazı sorunlar yaşatabilmektedir. Bu durum üyeden üyeye değişkenlik göstermekle beraber çözüm önerisi kısmına yazdığınız zaman sorunlar hızlı bir şekilde giderilmektedir. Bazen ise anlatmak istediğimiz sorunların anlaşılmadığı durumlar olabilir işte bu gibi durumlarda Facebook çağrı merkezine başvurmak isteriz.

Facebook Müşteri Hizmetleri Numarası

Facebook Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Numarası Var mı?
Facebook Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Numarası Var mı?

İnternetin hayatımızdaki yerinin artmasıyla beraber sosyal medya siteleri de hayatımızın en önemli parçalarından birisi haline geldi. Gerek cep telefonlarından gerekse bilgisayarlardan hemen hemen her gün girmiş olduğumuz çoğu sosyal medya siteleri arasında Facebook yer almaktadır.

Hem paylaşım ve mesajlaşma yanında birden çok uygulama ile entegre bir şekilde çalışan Facebook’un kullanımı bu denli artması ile beraber bazı sorunlar oluşmaktadır.

Kullanıcıların karşılaştıkları sorunlar arasında Facebook hesap çalınması, Facebook verilerin çalınması ya da kopyalanması, sahte hesap problemleri, hesap karışması gibi daha birden fazla sorun gelmektedir. Bu tür sorunları yaşayan kullanıcılar Facebook merkezine başvurarak sorunları gidermek istemektedir.

Facebook Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Facebook Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Numarası Var mı?
Facebook Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Numarası Var mı?

Facebook’ta iyi yaşanan sorunlara çözüm önerisi sunabilmek adına ülkemizde bir şube kurmuştur. Bu şubeden çoğu kullanıcı yaşanan sorunlar gidermekte aynı zamanda kullanıcıların sorunlarına da en iyi şekilde çözüm bulabilmektedir.

Günümüzde Faceboook çağrı merkezi için kullanılan iletişim numarası 11820 ile 11858’dir. Kullanıcılarına her zaman hizmet veren ve verdiği hizmetten memnun kalmaları için çabalayan Facebook günün her saatinde kullanıcılara hizmet vermeye devam etmektedir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir