%10 İndirim ile Sosyal Medya Hesaplarınızı Canlandırın İndirim Kodunuz: "BLOG10"

   +44 74 75 594 029  [email protected]

Spotify Premium Fiyatları

Müzik dinleme uygulamaları arasında en çok kullanılan ve tercih edilenlerden birisi Spotify olup Spotify’ın birden fazla özelliği bulunmaktadır. Bu özelliklerden bir kısmı parasızken bir kısmı ise paralı özelliklerdir. Spotify paralı özelliklerini bir kısmı Spotify premium adı altında kullanıcılara sunulmaktadır.

Her yıl Spotify premium fiyatları güncellenmektedir.  Özellikle Spotify Premium satın almak ya da bu  hizmetten yararlanmak isteyen kullanıcılar internette Spotify Premium fiyatı araştırması yapmaktadır. Ekonomi de yaşanan dalgalanmalardan dolayı bu durum çokça normaldir. Buna bağlı olarak belirlenen fiyatlar dışında başka bir fiyat söz konusu olmamaktadır. Spotify premium fiyatları birebir Spotify tarafından belirlenen fiyatlardır.

Spotify Premium Fiyatları
Spotify Premium Fiyatları

Spotify Premium Paketleri Nedir?

Müzik dinleme uygulaması Spotify’ın bütçeye göre farklı paketleri bulunmaktadır. Bu paketler; Bireysel, Duo, Aile ve Öğrenci paketleridir. Her paketin ayrı ayrı özellikleri vardır. Bunlar arasında bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz.

Spotify Premium Bireysel Paket Nedir?

Spotify müzik uygulaması bireysel paketi bir defalık ödeme yapabilme kaydıyla beraber bir hesap için uygun paketlerden birisidir. 29,99 TL’den oluşan bu paketin özellikleri şu şekildedir;

  • Reklamsız bir şekilde müzik dinleme özelliği
  • Her yerde çalma hatta çevrimdışı dinleme
  • Şarkıları istediği yerde ve sırada çalma özelliği
Spotify Premium Fiyatları
Spotify Premium Fiyatları

Spotify Öğrenci Paketi

Spotify öğrenciler için de ayrı bir paket sunmuştur. 1 ay ücretsiz kullanımdan sonra öğrenci olduğunu kanıtlayan herkese aylık 14,99 TL’den sunulmaktadır. 1 hesabın kullanabileceği Spotify premium öğrenci paketi özellikleri aşağıdaki gibidir;

  • Her yerde çalma ve çevrimdışı çalma
  • İstediğin yerde ve zamanda çalma
  • Reklamsız müzik dinleme

Spotify Duo Paketi

Spotify Duo orta konumda olan bir paket olup Spotify resmi sitesinden alınan bilgilere göre 39,99 TL’den oluşan bir pakettir. Aynı çatı altından iki kişinin kullanabileceği bu paket reklamsız müzik dinleme imkanı sunmaktadır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir