%10 İndirim ile Sosyal Medya Hesaplarınızı Canlandırın İndirim Kodunuz: "BLOG10"

   +44 74 75 594 029  hello@kolaytakipci.com.tr

Twitter Hesapsız Giriş Mümkün mü?

Dünyanın en büyük sosyal medya sitelerinden birisi olan Twitter her geçen yıl artan kitlesi ile beraber yeni konuları da çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bunlardan birisi de Twitter hesapsız giriş seçeneğidir. Kullanıcılar hiçbir hesap kurulumu yapmadan Twitter’da yer alan etkinlik vs. katılım sağlaması Twitter hesapsız giriş seçeneği ile olur mu? Bu yazımızda bu konuyu ele alacağız.

Twitter Hesapsız Giriş Mümkün mü
Twitter Hesapsız Giriş Mümkün mü

Hesapsız Giriş Yapılabilir mi?

Twitter gündemde kalan sosyal medya sitelerinden birisidir. Bunun nedeni dünyanın en zengin kişilerinden biri olan Elon Musk’ın Twitter üzerine yaptığı yaptırımlar ve son yaşanan olaylarla beraber Twitter’ı satın alma olayıdır. Bu günlerden sonra Twitter hisselerini iki üç kat daha artmıştır. Fakat bu konu bir yana dursun bizim asıl gündemimiz olan Twitter hesapsız giriş yoludur.

Öncelikle üzülerek belirtiyoruz ki Twitter üzerinden hesapsız giriş mümkün değildir. Twitter, bir sosyal medya platformu olup kullanıcıların da bu platformda paylaşmış olduğu tweetlerin takibi aynı zamanda da yorum yapabilmeleri için mutlaka bir hesaba sahip olması gerekir.

Twitter Hesapsız Giriş Mümkün mü
Twitter Hesapsız Giriş Mümkün mü

Buna bağlı olarak bu sosyal medya hesabına giriş yapmak için ilk olarak bir hesap oluşturmanız gerekir. Hesap oluşturma işlemi sırasında sizden istenen bilgiler (ad, soyad, e-posta adresi vb.) doldurarak bir kullanıcı adı ve şifre belirleyin. Bundan sonra Twitter.com adresine girdikten sonra önceden belirlemiş olduğunu kullanıcı adı ve şifreyi girip hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Twitter Hesap Açmadan Girilir Mi?

Yukarda da belirttiğimiz gibi Twitter üzerine hesap açmadan girmek mümkün değildir. Bunun için kullanıcıların bir hesap açması ve bu şekilde hesaplarına erişmesi gerekir. Hesap açma işleminin ardından Twitter üzerinden birçok işlemi yapabilir. Paylaşım yapabilir gönderilere yorum atabilirsiniz. Twitter hesapsız giriş seçeneği günümüzde aktif değildir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir