%10 İndirim ile Sosyal Medya Hesaplarınızı Canlandırın İndirim Kodunuz: "BLOG10"

   +44 74 75 594 029  hello@kolaytakipci.com.tr

Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır? Ne İşe Yarar? 2023

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter diğer sosyal medya uygulamaları gibi onaylanmış hesap yani mavi tik uygulamasına geçti. Özellikle Elon Musk’ın Twitter’a satın almasından sonra onaylanmış hesap konusu dillerden düşmemeye başladı. Buna bağlı olarak takipçi sayısı kaç olursa olsun her kategorideki hesabın belirli renklerde onaylanmış hesap yani tik alabilmesi söz konusu. Fakat biz bu yazımızda Twitter mavi tik nasıl alınır? Sorusunu ele alacağız.

Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır
Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır

Twitter Mavi Tik Nedir?

Twitter tik sosyal medya siteleri üzerinden prestijin göstergelerinden birisidir. Ünlü kişiler, fenomenler, içerik üreticisi hatta kamuda var olan bireylerin sahip olması gereken mavi tik şartı daha çok dikkat çekmek amaçlı tercih edilir. Bugün mavi tik olan hesaplara olan ilgi daha yüksek olup özellikle bir ürün satışı ile uğraşan bir hesapsanız bu alanda mavi tikin önemi daha yüksek olacaktır.

Kullanıcıların mavi tik alabilmesi için öncelikle belirli bir takipçi kitlesine, gerçek hesap olup olmadığına ve diğer hesaplar arasında daha otantik bir görünüme sahip olması gerekmektedir. Bu sayede mavi tik alabilme süresi daha da hızlanacaktır.

Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır
Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır

Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır 2022? Twitter’da Tik İşareti Nasıl Alınır?

2022 yılı başlarında her Twitter kullanıcısının mavi tik alabilme şartları değişiklik göstermeye başlamıştır. Buna bağlı olarak Twitter üzerinde mavi tik alabilmek için şu şekilde bir hesabınızın olması gerekir;

  • Twitter üzerinden istenilen belgelerin orijinal olması gerekir. Yani adınız ile uyuşan bir e posta, telefon numarası ve kimlik verilerinin sahte olmaması gerekmektedir.
  • Tanınmış bir hesap olması gerekir. Bu alanda şahıs ve kurum fark etmeksizin insanlar tarafından tanınmış olmanız gerekir. Bu şekilde Twitter mavi tik alma olanağınız daha yüksek olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir